Articole de viitor

Este de dorit ca acest blog să devină mai activ… asta presupune un flux de articole de calitate, pe variate teme legate de conservarea diversității biologice. Dar există la nivelul societății de pe la noi mai multe dificultăți în realizarea acestui flux informațional. Mulți dintre cei care ar putea să scrie nu au timpul disponibil, asta este realitatea. Alții ar avea timp, dar nu au ce să zică. Mai rămân câțiva, care au atât capacitatea cât și dorința de a încerca un fel de creativitate pentru a analiza aspecte legate de conservarea biodiversității. Cei care credeți că aveți premise pentru a elabora astfel de articole, pe subiecte interesante, incluzând pe cât posibil și câteva imagini, aveți ocazia să trimiteți o descriere succintă a ideii, sau articole deja conturate, la adresa:

conservareabiodiversitatii@yahoo.com

și

lengyelpeter@yahoo.com

Textele adecvate vor putea să fie postate pe blogul Alianței pentru Conservarea Biodiversității. Succes în elaborarea articolelor!

Ideea ar fi ca pe blogul ACB să apară variate articole legate de subiecte interesante, din diferite zone din țară (sau din alte țări), scrise de oameni cu viziunile lor personale, particulare… Astfel se poate spera o consolidare a ideii de comunicare despre natură, la un mod mai vizibil. Se poate spera asta? Vom vedea…

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Articole de viitor

  1. sserbanro zice:

    Am să reflectez şi pe măsură ce adun material, o să trimit.
    Măcar un articol. „Picătură cu picătură”…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s